Välj en sida

Äntligen fredag! Återigen har vi haft en händelserik vecka och vi har mycket på gång. Det är inte alltid enkelt att skriva ihop en sammanfattning av veckan, då där är mycket vi inte kan gå ut med officiellt än. Här kommer en sammanfattning av veckorna som gått.

Spännande träff med HitCity

Vi har träffat den lokala radiokanalen HitCity i veckan, de var väldigt intresserade av att samarbeta med oss inför Landskronakarnevalen 2018. De kommer att prata om artister och nyheter inför årets karneval. Älskar du musik och vill bli uppdaterad kring Landskronakarnevalen så bör du passa på att lyssna på HitCity, besök deras hemsida: www.hitcity.se.

Artistsnack

I veckan har vi återigen haft artistsnack, där bjöd vi in personer som vi vet har koll på vad som är aktuellt i musikvärlden. Då Landskronakarnevalen är till för alla krävs det att vi får tips och idéer från flera personer, med olika smak och tycken. Vi har bland annat träffat Izabella, hon har stenkoll på vad som är aktuellt bland alla fantastiska tonåringar. Vi arbetar också med att få en jämn fördelning mellan manliga och kvinnliga artister. Tyvärr kan vi inte avslöja några artister än, men vi kan berätta att vi inom kort kommer att släppa vår första pressrelease, i denna kommer vi även att presentera de första artisterna som har bokats.

Föreningar

I dagsläget har vi kontakt med många föreningar, vilket vi tycker är jättekul! Vi på Landskronakarnevalen arbetar hårt för att få in så många lokala föreningar som möjligt där de under karnevalen kan visa vad de gör för något i form av bland annat uppvisningar och workshops. En viktig faktor för oss är att Landskronakarnevalen ska vara något för alla, det vill säga att vi ska ha ett brett utbud på aktiviteter. Är du medlem i en förening, eller kan tipsa oss om något, tveka inte att höra av er till matilda@landskronakarnevalen.nu.

Styrkan på kontoret växer

Denna vecka har vi välkomnat studenten Karolina från Eventkoordinator i Landskrona, hon kommer vara hos oss fram till slutet april och hjälpa till med planeringen inför Landskronakarnevalen 2018. Vi ser framemot samarbetet med denna nya stjärna!

Bästa marknadsförsäljare

Ansökan för marknadsförsäljare har varit öppen sen i höstas och torsdagen den 1:a mars var sista dagen att ansöka om plats till årets Landskronakarneval. Vi har fått väldigt många ansökningar och tycker det är oerhört roligt att så många vill komma hit! Det finns ett fåtal platser kvar, så vill du ha en plats på årets karneval finns det fortfarande möjlighet att ansöka via denna länk: https://landskronakarnevalen.nu/knallar/.

X