Välj en sida

Legenden Plura kommer till karnevalen och spelar mängder av Eldkvarn-pärlor samt ett gäng nyskrivna låtar. Även Nic Schröder är bokad till årets fest och bjuder på en riktigt show med hyllningar till Kal P Dal och Kim Larsen.

Den 27 juli kommer Plura till Landskronakarnevalen och spelar i Kasernplanstältet.

I sommar besöker Plura ett antal väl utvalda platser runt om i Sverige och bjuder på massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog samt nyskrivna låtar. Turnén gör han tillsammans med sitt band bestående av Axel Jonsson Stridbeck, Freja Drakenberg, Marcus Arborelius, Zackarias Ekelund och Jonatan Lundin. Turnén startar i Helsingborg den 30 juni och avslutas i Stockholm den 30 augusti.

Plura Jonsson är en legendar i Sverige. Inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Under 2016 tog bandet en paus men Plura fortsatte med sin egna kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även varit på turné under våren.

Kal P Dal och Kim Larsen hyllas av Nic Schröder

”Rock n ́ roll kan bara sjungas på Engelska, Danska & Skånska!” är ett av Kalle Pedals otaliga buddha-klingande sanningar och själva epicentrum för spelningen på karnevalen i sommar.

Nic Schröder (bl.a känd från bandet Nic & the Family med låten Hej hej Monika från 2004) tar med sig bandet från succémusikalen ”Kal P Dal” och ger konsert i två halvlekar på Landskronakarnevalen. Samtliga av Rock n´ Rollens tre föredraga tungomål kommer att luftas friskt när han vill hyllar två av regionens absolut största skalder: Kalle Pedal och Kim Larsen. ”Ljudlöst ös” og ”fuld knald” i perfekt harmoni.

Ytterligare artister klara för Landskrona i sommar

Även Da Buzz kommer till karnevalen i år, med sina klassiker som ”Alive” och ”Do You Want Me” tar de Kasernplanstältet till nya höjder.

Värt att nämna är även att jazzmusikern Sofi Hellborg, cover-musikern Andi Joseph och Sousou & Maher Cissoko står på scenen under Landskronakarnevalen.

X