Landskronakarnevalen 25-27 juli 2019

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Nyhet

Stjärnspäckat artistsläpp för Landskronakarnevalen.

Stjärnspäckat artistsläpp för Landskronakarnevalen

Stjärnspäckat artistsläpp för Landskronakarnevalen Sommarens festligheter närmar sig med stormsteg och Landskronakarnevalen presenterar fler artister. Dan Hylander Trio, William Segerdahl, Pökerz och Pedalens Pågar är bara några av de akter som besökarna kan njuta av under karnevalshelgen.

Dan Hylander Trio spelar på Rådhustorget fredagen den 26 juli.​ På senare år spelar den folkkäre artisten ofta tillsammans med pianisten Magnus Ludvigsson och Pontus Ludvigsson på slagverk och körsång. Det musikaliska formatet är litet och nära med musikernas röster och instrument. Trion spelar Dans egna alster och några av hans översättningar.

16-åriga William Segerdahl vann tittarnas hjärta när han år 2018 kammade hem en tredjeplats i Idol. ​Med debutsingeln ”Problem” presenterar det nya stjärnskottet svensk pop med tveklös innehållsspäckad kraft. William Segerdahl är kort sagt här för att stanna, och du hör honom under karnevalens invigning på torsdagen den 25 juli.

Partyfabriken håller till i Konsthallsparken och bjuder på förstklassig underhållning. ​Tribute-bandet ​Pökerz​ hyllar de älskade karaktärerna Ronny och Ragge och bjuder på polisonger, gällivarehäng, jeansväst och den självklara brylkrämen. Likheten med originalen är slående och det utlovas ett galet röj! Dessutom underhåller ​Tommy Ekman​, mest känd från Freestyle, och ​Kent Larsen​, som gjort sig ett namn världen över med sin tropiska, elektroniska dansmusik.

Pedalens Pågar bjuder på fullt ös från första ackord och är experter på att få med publiken. ​Två av bandets medlemmar spelade med Kal P. Dal, så det blir många örhängen från hans låtskatt. Publiken får även njuta av lite go gammal hårdrock. De spelar på Kasernplan fredagen den 26 juli.

Barnfamiljer kan glädja sig åt att härliga Sander & Gander kommer till karnevalen torsdagen den 25 juli. ​Radarparet bjuder på en show som gör alla barn till drottningar och kungar. En rolig, rörlig och fartfylld föreställning med sånger för nyfikna barn utlovas.

För den som älskar rapp och härliga melodier erbjuder Popup-scenen det perfekta hänget. ​Meezy & AKKE, Zouz och ALXX har alla ett stort antal lyssnare på Spotify. Torsdagen den 25 juli hittar du dem på karnevalen.

- Karnevalens program innehåller en härlig mix av olika genrer och scenuttryck med grymma artister från hela landet. Det är svårt att inte längta! ​säger Sanna Hansson, projektansvarig inom kommunikation för Landskronakarnevalen.

Kontaktuppgifter:

Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia