Landskronakarnevalen 25-27 juli 2019

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Nyhet

Landskronakarnevalens line-up fylls på med ytterligare guldkorn.

Landskronakarnevalens line-up fylls på med ytterligare guldkorn

Nu släpper Landskronakarnevalen fler programpunkter att se fram emot. Bland nyheterna finns Martin Nilsson, Johan Östberg, Em Appelgren och Gone Fishing.

Martin Nilsson​ slog igenom efter att ha kammat hem en andraplats i Fame Factory 2003. Sedan dess har han släppt fyra album, varav två har sålt guld. Landskronabon har också hunnit med två år som sångare i Grammisnominerade dansbandet Donnez, men de senaste åren har han fokuserat på sin solokarriär. Martin Nilsson spelar tillsammans med sitt kompband på Kasernplan lördagen den 27 juli.

I Kasernplanstältet blir det även underhållning för karnevalens yngre besökare. Fredagen den 26 juli bjuder Johan Östberg in till föreställningen “Mamma, pappa, troll”. Publiken kan vänta sig en fantastiskt rolig och spännande show som tar med dem på ett musikaliskt äventyr och får alla, stora som små att gunga med.

Artisten Em Appelgren från Örebro spelar på Popup-scenen torsdagen den 25 juli. ​Musiken alternerar mellan electropop och akustisk pianopop. Senaste singeln “Moves Like A Shadow” har toppat iTunes poplista och plockats upp av Sveriges Radio P4.

- Jag kommer att sjunga kärlekslåtar på karnevalen. Jag tänker att alla kan relatera till kärlek oavsett hur den uttrycker sig! Jag hoppas att jag kan förmedla en mysig stämning med skönsång, s​ äger Em Appelgren.

Gone Fishing​ har i flera år varit en pålitlig leverantör av bluesbaserad rock'n'roll. Debutskivan “A Bottle of Blues” kom 2017, och bandet arbetar nu på sitt andra album. Bandet är Landskronakarneval-veteraner och kommer tillbaka till årets karneval för att sprida feststämning. Gone Fishing spelar på Kasernplan lördagen den 27 juli.

Även krögarscenerna fylls med härlig musik. På Kasernplan kan besökarna njuta av toner från Andi Joseph & The Party, och på Rådhustorget står Baksmällan the band för musikunderhållning.

- Jag är nog inte ensam om att fullkomligt älska att upptäcka ny musik. I sommar har man chansen att upptäcka artister, stora som små, från varierande genrer. Ett klockrent tillfälle för dig som vill hitta nästa låt att smälla högtalarna till!​ ​säger Niklas Wallentin, projektledare inom marknadsföring och kommunikation för Landskronakarnevalen.

Kontaktuppgifter: Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia