Anmälan till talangtävlingen är nu öppen!

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Nyhet

Karnevalens tredje artistsläpp är här.

Karnevalens tredje artistsläpp är här

Artisterna Sean Banan, Molly Hammar, GRANT och Sanna Hansson and The Swatchmen kommer till Landskronakarnevalen 2019 i sommar.

Sean Banan behöver knappast presenteras närmare för den stora allmänheten. Komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren från Göteborg har dragit storpublik till alla familjeevenemang varje gång han åkt på turné. I sommar kommer han åka ut på vägarna med sin lekfulla scenshow och kommer återigen framföra alla sina hits ”Skakarumpa!” ”Copacabanana”, ”Sean den förstebanan” och ”Gamers”. Torsdagen den 25 juli ser du Sean Banan på Rådhustorget i Landskrona.

Molly Hammar har varit en av Sveriges största röster sedan hon slog igenom 2011.

Hon kommer ihåg den exakta dagen när hon tog kontroll över sin karriär. Molly var 20 år och väldigt nära att sluta med musiken helt efter fem år i ett strålkastarljus som hade lämnat henne fullständigt desillusionerad. Efter att spenderat en hel dag ensam vid havet gick hon och la sig och vaknade sedan upp med en tanke som skulle ändra hennes liv.

EP’n SEX släpptes 2018 i juni och innehöll sex stycken sensuella och själfulla R&B-spår som tonade ned hennes tidigare stora powerhouse vokaler till en mer intim och hudnära röst. SEX blev en helt ny start för den redan sedan tidigare eftertraktade och guldsäljande artisten och låtskrivaren. Lördagen den 27 juli kommer hon till karnevalen för att uppträda på stora scenen på Rådhustorget.

”Det är väldigt roligt att vi har hittat så starka kvinnliga förebilder till Landskronakarnevalen i år.” berättar Lena Bergkvist, ytterst ansvarig för Landskronakarnevalen.

GRANT kommer till Landskronakarnevalen 2019.

Lyxigt sorglig som Lana Del Rey, rörlig som Kate Bush och majestätisk som Florence Welch. Svenska GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på stora festivaler som Way Out West såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon. Med sommarens hyllade debutalbum In Bloom i bagaget ger GRANT sig nu i höst ut på sin första egna turné, så sålla er till skaran som såg henne innan det riktigt stora genombrottet. Torsdagen den 25 juli står hon på stora scenen på Rådhustorget under Landskronakarnevalen.

”Jag tycker att det ska bli extremt spännande att få se GRANT uppträda, hennes musik är uppfriskande och sticker ut från mängden.” berättar Niklas Wallentin, projektledare inom kommunikation för Landskronakarnevalen.

Sanna Hansson & The Swatchmen är tillbaka.

Malmöbaserade Sanna Hansson & The Swatchmen skapar ett excentriskt och intressant sound som får dem att stå ut från mängden. Deras quirky popmusik har influenser från både rock- och cabaretscenen. Bandet inspireras av musikakter som Katzenjammer, Miss Li, Liza Minelli, April Smith & The Great Picture Show och Elizabeth & The Catapult.

När bandet äntrar scenen förflyttas publiken till en gammal, gritty cabaretklubb. Scenkläderna är inspirerade av det glada 20-talet och gammaldags cirkus-stil med hängslen, fjädrar, fransar och tyll. Sanna Hansson & The Swatchmen bjuder på en show som sent ska glömmas! Fredagen den 26 juli står de åter på scenen, denna gången på Rådhustorget.

Kontaktuppgifter: Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia