Anmälan till talangtävlingen är nu öppen!

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Nyhet

Karnevalens första artistsläpp.

Karnevalens första artistsläpp

Musik- och humorgruppen De Vet Du, dansbandet Scotts och Pop/Eurodance artisten Pandora är redo för Landskronakarnevalen 2019.

De Vet Du har beskrivits som en svensk motsvarighet till den amerikanska hiphop- och komedigruppen Lonely Island, där stora hitlåtar kryddade med humor får stor viral spridning. De Vet Du fick sitt stora genombrott år 2010 då de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år var de Sveriges största Youtube-fenomen, som sen dess har fortsatt med sina skämtsamma videos som driver med stereotyper och vardagliga pinsamma ögonblick.

Fredagen den 26 juli kommer den populära gruppen till Landskronakarnevalen.

”De Vet Du har varit på Landskronakarnevalen en gång tidigare och de är sjukt taggade på att komma tillbaka i sommar. Vi ser verkligen fram emot att träffa grabbarna igen och tror på en riktigt grym karneval 2019.” - Berättar Fanny Persson som ansvarar för karnevalens bokningar av artister

Eurodance legenden Pandora intar scenen på karnevalen i sommar.

Hon slog igenom med debutsingeln ”Trust me” 1993 då den toppade försäljningslistan med den mest sålda singeln. 1996 belönades hon med ”Honored Prize” då hennes singel ”Tell the World” slagit ett rekord på radiostationens ZIP FMs lista. Under 2000-talet har hon både medverkat i melodifestivalen och släppt ett flertal album. Fredagen den 26 juli avslutar Pandora karnevalens 90-talskväll på Kasernplan.

"Personligen tycker jag att det är extra kul att just Pandora kommer till Karnevalen i år. Vi är många som festade och dansade till hennes musik när det begav sig på 90-talet. Är övertygad om att tältet blir överfullt med fans som minns de ljuvliga stunderna. Min uppmaning är att ta på sig danse-skorna och parta loss med gamla vänner, denna 90-talsafton.” - berättar Lena Bergkvist, ytterst ansvarig för Landskronakarnevalen.

På med dansskorna och sväng på höfterna, i sommar kommer dansbandsgruppen Scotts till Landskronakarnevalen.

Bandet Scotts har funnits i snart 25 år men hade sitt stora genomslag i Danbandskampen 2008 och Melodifestivalen 2009 med låten "Jag tror på oss" som tog sig till Andra chansen.

Efter dessa framgångar har åtskilliga tv-program avverkats. Scotts debutplatta såldes i 60.000 exemplar i norden, därefter samlingsplattor i samarbete med expressen som sålt i 130.000 ex. "näst bäst efter Lasse Stefanz. Totalt har bandet gjort 3 plattor.

Scotts passar lika bra i folkparken som på nattklubben då dom även kör sina populära ”showset”. Torsdagen den 25 juli intar dansbandsgruppen scenen på Kasernplan.

Kontaktuppgifter: Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia