Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Meny

Stäng
Nyhet

Här är det efterlängtade sista artistsläppet.

Här är det efterlängtade sista artistsläppet

Panda Da Panda, The Magnettes, Albin & Emilia, Dennis Westerbergs bluesjam och Lotti & Molly kommer alla till Landskronakarnevalen.

Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna.​ Panda Da Pandas dansanta och explosiva musik griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Det är precis den kombinationen som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat. I sommar är Panda Da Panda aktuell med den efterlängtade och vackra singeln “Spegel tillbaka” tillsammans med Joy. ​Lördagen den 27 juli kommer Panda Da Panda till Rådhustorget.

Kritikerrosade The Magnettes bjuder på en energifylld scenshow torsdagen den 25 juli. Musiken är en blandning mellan synt, riot grrrl och new wave.​ Gruppen debuterade med albumet ”Ugly Youth” 2017 där singeln ”Young and Wild” blev den tionde mest spelade svenska låten på Sveriges Radio P3 samma år. Bandet hade huvudrollen i SVT:s TV serie ”Min Squad” och gjorde musiken till TV4:s TV-serie ”Finaste Familjen”. De blev nominerade som Framtidens artist av P3 med orden ”Det här är väl bandet som faktiskt kommer kunna slå utomlands” och avslutade P3 Gulds efterfest 2018. De har en imponerande lista över exportframgångar där de spelat på festivaler som The Great Escape, Eurosonic, Canadian Music Week, SXSW och Summerfest i USA.

Fredagen den 26 juli får karnevalen finbesök av Albin & Emilia, syskonparet från Bjuv som är mest kända för sin medverkan i Talang 2018. ​Albin har även setts i SVT på Supershowen, Allsång på Skansen och Sommarlovsmorgon. Albin spelar cirka 15 olika instrument och Emilia dansar och sjunger. Tillsammans kör de en show med sång, dans och musik av varierat utbud, med målet att glädja en bred publik.

Dennis Westerberg följer upp vårens succé-Bluesjam på Harrys i Landskrona med en säsongsavslutning i Kasernplanstältet. ​Musikern har satt samman ett riktigt superband, bestående av gamla bluesrävar av högsta klass, och dessutom bjudit in tre eminenta gäster.​ Missa inte detta fredagen den 26 juli!

Lotti & Molly underhåller på Kasernplanstältets lilla scen fredagen den 26 juli. ​På Landskronakarnevalen framför de tillsammans ett ihopplock av egna låtar och handplockade covers i spännande tolkningar. Allt presenterat i ett intimt format med ljuva melodier och personliga texter.

- Det är så härligt att så många olika musikstilar är samlade på en och samma karneval. Extra roligt att Panda Da Panda kommer. Det hade varit en dröm att sjunga duett med honom... Om jag inte hade varit tondöv​, säger Anastasia Ivanova, projektledare på Landskronakarnevalen.

Kontaktuppgifter:

Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Innehåll

Program

    Karnevalen

    Skapad med ❤️av Creandia