Anmälan till talangtävlingen är nu öppen!

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Nyhet

Fler artister klara för karnevalen.

Fler artister klara för karnevalen

Karnevalens andra artistsläpp bjuder på Joddla med Siv, Svenska Akademien, Anis Don Demina och Gasbox.

Förra året stod den legendariska reggae-hiphopgruppen Svenska Akademien efter år av uppehåll på scen igen och det blev slutsålt och succé överallt . Sommaren 2019 står gruppen återigen på scen för ett fåtal utvalda festivaler. Torsdagen den 25 juli ser du dem på Rådhustorget, en live-upplevelse du inte får missa.

Vi älskar att stå på scen tillsammans och möta vår publik. Vi håller på med nytt material i studion och känner oss mer taggade än någonsin, säger Sture Allén den yngre, bandets ena frontman och sångare.

Anis Don Demina är en DJ/Producent och en av Sveriges största YouTuber, i sommar kommer han till karnevalen.

I hela sitt liv har Anis sysslat med musik, allt ifrån pianolektioner till DJ. 2017 släppte han sin första singel ”On My Mind” som på kort tid fick över en miljon lyssningar på Spotify. Anis fick sitt genombrott på YouTube sommaren 2017 och har även där på kort tid byggt upp en bred skara fans, idag följer över 250.000 fans Anis kanal.

Under början av 2018 öppnade Anis för succéduon Marcus & Martinus under deras utsålda konserter i Norden och sedan dess har Anis toppat listor tillsammans med Samir & Viktor och vuxit till en av Sveriges mest älskade klubbakter. Den 27 juli ser du Anis Don Demina i Kasernplanstältet.

Jag tycker det ska blir fantastiskt roligt, då Anis är en så fruktansvärt framgångsrik person inom både musik & Youtube-världen. Med nysläppta låten PORTKOD tillsammans med Samir Badran & Nobel, så tror jag detta kommer bli grymt i Landskrona, säger Fanny Persson som ansvarar för artistbokning på Landskronakarnevalen.

Joddla med Siv kommer till karnevalen

2017 avslutade de Landskronakarnevalen med ett dundrande ös. I år gör Joddla med Siv sin comeback och tillsammans med en ny trummis är de tillbaka med full kraft för att spela folkkära låtar som man inte kan låta bli att sjunga med till. Kom och avsluta Landskronakarnevalen med dem på Rådhustorget lördagen den 27 juli.

Jag såg klippet från när de avslutade Landskronakarnevalen 2017, vilket ös! Jag ser verkligen fram emot att få uppleva detta på karnevalen 2019, säger Niklas Wallentin som arbetar med Landskronakarnevalen.

Gasbox, Danmarks bästa Kim Larsen tribut, kommer och bjuder på musik från Gasolin och Kim Larsen.

Gasbox spelar och sjunger, med stor respekt, de låtar som har gjort Gasolin till Danmarks största rockband genom åren och inte minst Kim Larsen till en av Danmarks största konstnärer någonsin. Förvänta dig en konsertupplevelse fylld med nostalgi, intensitet och personlig empati som ligger så nära originalet som du kan komma. Lördagen den 27 juli ser du dem i Kasernplanstältet.

Kontaktuppgifter:

Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Landskrona stad Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@landskronakarnevalen.nu, 0739 – 69 36 36

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia