Välj en sida

Nu är alla artister bokade inför sommarens fest. I det senaste artistsläppet presenteras Samir & Viktor som ska få hela Rådhustorget att shuffla. Även Rebecka Karlsson från Idol, skånetösen Anna Hertzman och rockabillytrion John Lindberg Trio är klara för Karnevalen.

Samir & Viktor

Samir & Viktor behöver ingen närmre presentation. De är älskade av alla.

– Vi försöker alltid få till en stark inledning av Karnevalen berättar Karnevalsgeneralskan Lena Bergkvist. Detta för att locka ner så många som möjligt till centrum redan de första timmarna. I år har vi lyckats särskilt väl. Samir & Viktors publik återfinns i alla åldrar. En familjefest från start alltså.

Duon har under de senaste åren haft stora hits med låtarna ”Success”, ”Fick feeling” och ”Saxofuckingfån” samt Melodifestival-succéerna ”Bada Nakna” och ”Groupie”. Samir & Viktor har levererat sommarhit efter sommarhit och sommaren 2017 välte de Sverige med låtarna ”Kung” och ”Vi gör det ändå”. I år var de tillbaka i Melodifestivalen för tredje gången, med låten ”Shuffla” som de tävlade med i deltävling två från Göteborg den 10 februari.

Torsdagen den 26 juli kommer de alltså att spela på Rådhustorget i Landskrona under Landskronakarnevalen.

Anna Hertzman

Anna Hertzman är känd för låtar som ”Finns det nån annan nu?” (duett med Perikles), ”Va fan”, ”Skurups Kyrkokör”, ”Född långt ut” och många fler. Efter några års uppehåll och småbarnsår är Anna Hertzman tillbaka igen och turnérar med sitt band.

”Jo, jag spelar låtar som publiken gillar och vill höra, annars kan jag ju likväl sjunga hemma i duschen. Jag och publiken ska ju ha en bra stund tillsammans och det brukar vi inte ha några problem med att skapa. Sen är mitt band riktigt jävla bra så denna turnén är en fjäder i hatten för alla inblandade! Jag är så himla tacksam för att jag kan turnera igen trots att jag varit hemma i några år med småbarn. Publiken har inte glömt mig och det är skönt! Haha!” – Anna Hertzman

Rebecka Karlsson

En av Sveriges nya unga talanger som redan visat framfötterna med en hedrande andra plats i Idol 2016. 2017 släppte hon sin första singel och turnerade runt i Sverige. Den 26 juli kommer hon till invigningen av Landskronakarnevalen 2018.

John Lindberg Trio

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.

Mer information om datum och speltider hittar du i programmet

X