Landskronakarnevalen 25-27 juli 2019

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Info

Mat och dryck.

Food Court

Självklart hittar du ett mattorg med stor variation på Landskronakarnevalen. Vårt ”FOOD COURT” på Kasernplan erbjuder plats och tillfälle för hela familjen att slå sig ned vid sammabord, för att sedan kunna välja precis vad var och en är sugen på bland matknallarna. Vi erbjuder mat och godsaker från världens alla hörn. Alltifrån de klassiska karnevalsfavoriterna langos, churros, älgkebab, våfflor och munkar till nykomlingar så som KRAV-märkta burgare och pulled pork. Hjälp gärna till att hålla ordning genom att slänga skräp i de utplacerade miljöstationerna.

The Tivoli

På Rådhustorget är det The Tivoli från Helsingborg som står för krögeriet. Den anrika rockklubben kommer tillbaka till Landskronakarnevalen och det är vi mycket glada för. Varmt välkomna till The Tivoli i Rådhustorgets tält.

MENY Skagenbaguett med citron, sallad och rödlök Varmrökt lax med somrig potatissallad och citronmayo Pulled pork sandwich med syrad kål och sirachamayo Svampburgare med syrad kål och vegansk sirachamayo Per i Viken korv med bröd

Chokladkaka med vispgrädde Kaffe och kaka

Vin | Cider | Läsk | Mineralvatten | Snacks

Mamma Teresa

Mamma Teresa satsar på härlig italiensk mat lagad på lokala råvaror. Ni avnjuter maten i Kasernplanstältet. Välkomna!

MENY Husets klassiska Lasagne: köttfärssås och färskriven parmensan Tortelloni Milanese: ostfyllda färska pastaknyten, sås med spenat, grädde, gorgonzola och färskriven parmensan Pastasallad med grönsaker: fusilli pasta, oliver, semitokadkörsbärstomater, rödlök, färskriven parmensan och pesto.

Partyfabriken

Partyfabriken från Hässleholm kommer till Konsthallsparken på Landskronakarnevalen. Här njuter du både av god mat och förstklassig underhållning.

MENY Varmrökt lax, romsås och potatisgratäng Honungsmarinerade kamben och potatisgratäng Panerad snitsel och potatisgratäng Wraps Pytt i panna och ägg Hamburgare med bröd Korv med bröd Nachochips med 2 olika dipper

Var denna information till hjälp?

Om du inte fick den information du önskade, vänligen kontakta oss så kan vi svara på din fråga och förbättra vår information till nästa person.

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia