Ansök om marknadsplats

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Info

Föreningar.

Landskrona stad bjuder stolt in till Sveriges största karneval. För Landskronaborna har den årliga karnevalen alltid varit en stark tradition i gemenskapens tecken. Landskrona är en attraktiv stad på bästa tänkbara läge vid Öresund med flera nya och spännande byggprojekt som gör staden ännu mer tilltalande. Landskrona stad är en kraft att räkna med inom såväl näringsliv som kulturkretsar – inte minst genom Landskrona Fotofestival och självklart den populära Landskronakarnevalen med över 300 000 besökare varje år.

Landskronakarnevalen ska vara till för alla och där spelar ni föreningar en stor roll. Vi vill bjuda besökarna på massvis med aktiviteter med så stor variation som möjligt.

Landskronakarnevalen är en fantastiskt plattform att marknadsföra sin verksamhet på och det är ett perfekt tillfälle att nå ut till nya människor och att värva nya medlemmar genom t.ex. prova-på-aktiviteter eller annat kul.

Är ni intresserade av att medverka?

NYHET FÖR I ÅR

Vill ni som förening medverka under karnevalen kan ni enkelt anmäla er via vår hemsida. Vi hjälper gärna till med enkel logistik som bord och stolar om så önskas. Gå in på länken nedan för att anmäla ert intresse om att medverka under karnevalen 2019. 
 Gå till ansökan för föreningar

Vi kommer kontakta er i god tid och boka in ett personligt möte för att diskutera detaljer inför genomförandet.

Har ni några frågor eller bara vill bolla idéer kan ni kontakta: Anastasia Ivanova anastasia@landskronakarnevalen.nu

Vi ser fram emot en riktigt härlig karneval i sommar och hoppas att ni som förening vill vara med och göra Landskronakarnevalen till sommarens höjdpunkt.

Var denna information till hjälp?

Om du inte fick den information du önskade, vänligen kontakta oss så kan vi svara på din fråga och förbättra vår information till nästa person.

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia