Anmälan till talangtävlingen är nu öppen!

Läs mer

Notiser

Stäng

Inga nya notiser

Lästa

Ditt program

Stäng
Torsdag
Fredag
Lördag

När du stjärnmarkerar en programpunkt så hittar du dem här.

Info

Välkommen till karnevalens informationssida. Här försöker vi samla allt du behöver veta om Landskronakarnevalen 2019. Denna sida kommer att kontinuerligt uppdateras med information. Har du fortfarande frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Ansök till designmarknaden

Sista ansökningsdag: 15 juni

Läs mer

Ansök till Stjärnjakten

Nu är ansökan till stjärnjakten öppen. Ansök idag!

Läs mer

Ansök om marknadsplats

Vi tar forfarande in ansökningar i mån av plats.

Läs mer
Visar 11 resultat.

Designmarknad

Nu söker vi 15 kreativa själar till årets Designmarknad! Är du hantverkare, designer, konstnär eller gör något annat kreativt? Då är detta marknaden för dig!

Ansökan är nu öppen, mer information och ansökan hittar du här: Ansök här!

Fotoackreditering

Vill du få möjlighet att fotografera under Landskronakarnevalen? Ansök om en fotoackreditering för att få tillgång till fotodiket under karnevalen.

Ansök om fotoackreditering

Föreningar

Landskrona stad bjuder stolt in till Sveriges största karneval. För Landskronaborna har den årliga karnevalen alltid varit en stark tradition i gemenskapens tecken. Landskrona är en attraktiv stad på bästa tänkbara läge vid Öresund med flera nya och spännande byggprojekt som gör staden ännu mer tilltalande. Landskrona stad är en kraft att räkna med inom såväl näringsliv som kulturkretsar – inte minst genom Landskrona Fotofestival och självklart den populära Landskronakarnevalen med över 300 000 besökare varje år.

Landskronakarnevalen ska vara till för alla och där spelar ni föreningar en stor roll. Vi vill bjuda besökarna på massvis med aktiviteter med så stor variation som möjligt.

Landskronakarnevalen är en fantastiskt plattform att marknadsföra sin verksamhet på och det är ett perfekt tillfälle att nå ut till nya människor och att värva nya medlemmar genom t.ex. prova-på-aktiviteter eller annat kul.

Är ni intresserade av att medverka?

NYHET FÖR I ÅR

Vill ni som förening medverka under karnevalen kan ni enkelt anmäla er via vår hemsida. Vi hjälper gärna till med enkel logistik som bord och stolar om så önskas. Gå in på länken nedan för att anmäla ert intresse om att medverka under karnevalen 2019. 
 Gå till ansökan för föreningar

Vi kommer kontakta er i god tid och boka in ett personligt möte för att diskutera detaljer inför genomförandet.

Har ni några frågor eller bara vill bolla idéer kan ni kontakta: Anastasia Ivanova anastasia@landskronakarnevalen.nu

Vi ser fram emot en riktigt härlig karneval i sommar och hoppas att ni som förening vill vara med och göra Landskronakarnevalen till sommarens höjdpunkt.

Marknadsplatser

Under Landskronakarnevalen så kommer marknadsförsäljare att ta plats i karnevalens kärna. Vi arbetar aktivt för att hitta attraktiva försäljare och för att erbjuda ett varierat utbud.

Är du intresserad av stå som marknadsförsäljare under Landskronakarnevalen 2019? Klicka här för att ansöka om en marknadsplats

Miljöpolicy

Miljöfrågorna är en självklar och viktig del av evenemanget och för Creandia Event & Kommunikations samarbetspartners. Stora evenemang påverkar miljön på olika sätt och som arrangör är det viktigt att vi tar ansvar för vår miljöpåverkan. Vi arbetar för att hitta det bästa alternativet ur miljösynpunkt och för att arbeta aktivt med, samt utveckla vårt miljöarbete.

Creandia Event & Kommunikation tar hänsyn till, och ligger i framkant, när det gäller miljömässiga aspekter. Creandia Event & Kommunikations miljöledningssystem har utformats och genomförs enligt Stiftelsen Håll Sverige Rent:s riktlinjer för ett miljömärkt evenemang.

Creandia Event & Kommunikation har för avsikt att inspirera våra besökare till en hållbar livsstil.

Läs vår miljöpolicy

Mitt program

Vad är "Mitt program"?

Mitt program är en funktion på landskronakarnevalen.nu som gör det möjligt för dig att spara de programpunkter som du är intresserade av på din mobila enhet. Denna funktion skapades för att du som användare på ett enkelt vis ska kunna hålla koll på de programpunkter som du är intresserade av under Landskronakarnevalen.

Hur fungerar "Mitt program"?

I programmet kommer du i år att se en stjärna vid varje programpunkt på din mobila enhet. Genom att klicka på denna stjärna så markerar du den som favorit på den enhet du använder. Du har sedan tillgång till dessa stjärnmarkerade programpunkter när som helst genom att klicka på stjärnan i menyn.

Tips: Använd din telefon för att stjärnmarkera de programpunkter som du är intresserad av. Då kan du ha dem med dig under karnevalsdagarna.

Notifikationscenter

Vad är notifikationscentret?

Detta är en funktion på landskronakarnevalen.nu där vi samlar viktiga uppdateringar om karnevalen. Det kan vara exempelvis om något i programmet blir inställt eller om en artists speltid förändras.

Hur ser jag notifikationerna?

Genom att klicka på klockan/bjällran uppe i menyn så öppnas notiscentret, där kan du se både lästa och olästa notifikationer från karnevalen. Du kan även se om du har olästa notiser genom att titta på om bjällran rör på sig. Rör den sig så vet du att du har olästa meddelanden.

Hur markerar jag en notifikation som läst?

Alla olästa notifikation blir automatiskt markerade som lästa när du öppnar notifikationscentret. De du redan har läst finns fortfarande kvar för dig att läsa.

Om Landskronakarnevalen

Vad är Landskronakarnevalen?

Landskronakarnevalen är en stor folkfest som erbjuder musik, aktiviter och mycket annat för alla åldrar och intressen.

När arrangeras Landskronakarnevalen 2019?

Den 25, 26 och 27 juli genomförs Sveriges största karneval.

Vem arrangerar Landskronakarnevalen?

Landskronakarnevalen produceras av Creandia Event & Kommunikation på uppdrag av Landskrona stad.

Öppettider

Landskronakarnevalen har öppet från kl 12.00 till 01.00.

Vad kostar det?

Alla scenprogram är gratis för besökarna. En del aktiviteter, såsom karuseller och vissa aktiviteter på bland annat actionområdet är avgiftsbelagda, men det allra mesta är kostnadsfritt.

Finns det någon åldersgräns?

Nej, alla är välkomna till Landskronakarnevalen. Ung som gammal. Såklart.

Områden

Områdena presenteras inom kort.

Talangtävling

Nu är ansökan till Stjärnjakten öppen.

Gå till ansökningssidan

Tillgänglighetsanpassning

Stora evenemang drar många människor till koncentrerade ytor och det är inte alltid självklart att personer med funktionshinder får den plats de behöver. Att tillgänglighetsanpassa ett evenemang innebär inte bara att anpassa det till personer med synliga funktionsnedsättningar utan även för de med till exempel nedsatt syn, nedsatt hörsel eller allergier. För oss som arrangör, är det viktigt att alla ska känna sig välkomna. Vi arbetar aktivt för att hitta de bästa lösningarna för så många som möjligt och för att underlätta för våra besökare med funktionshinder.

Läs mer om tillgänglighetsanpassning

Landskronakarnevalen logotyp 2019

Skapad med ❤️av Creandia