26-28 Juli 2018

Creandia fick heta tips i Malmö

I måndags var en del av gänget på Creandia i Malmö och träffade Fatina Masri för att få tips inför årets karneval. Redan förra året satt Fatina med i vårt programråd och tipsade om bland andra Jireel och Hov1 som drog en stor publik. Vi har redan bokat ett par artister som vi kommer gå ut med inom en snar framtid och har massa annat spännande på gång!

Denna vecka hade vi mycket att fira

Creandia har haft mycket att fira denna vecka. Precis som hos många andra firades fettisdagen med smarriga semlor. Dagen därpå var det dags för Alla Hjärtans Dag och det delades många kramar ut och vi spred kärlek till vår omgivning. Dessutom firade vi vår kära Fanny som fyllde år, det blev tårta och fina presenter!

Student från Akademi Båstad på kontoret

Matilda från Akademi Båstad (Koordinator inom besöksnäringen) är nu hos oss fram till maj för att hjälpa till att planera inför Landskronakarnevalen 2018. Hon har varit här två gånger tidigare och vi tycker att samarbetet har funkat utmärkt. Hon är en stjärna!

X

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng