Välj en sida

Foto: Ulf Bjarke

Nu har du möjligheten att springa i den fantastiskt vackra staden Landskrona och samtidigt stödja ett väldigt fint ändamål. Citadelloppet är tillbaka och kommer ske under Landskronakarnevalen 2018. Citadelloppets arrangörer stödjer i år välgörenhetsorganisationen ”Min Stora Dag”, för varje deltagare skänker Citadelloppet 10kr till dem.

Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser i Sverige. Under 2017 fick över 4 500 barn vara med om en Stor dag – en enskild dag, ett läger eller en aktivitet tillsammans med andra barn och vårdnadshavare. Min Stora Dag vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Min Stora Dag kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, har 90-konto och är dessutom medlem i Frivilligorganisationernas insamlingsråd, FRII. Verksamheten får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt avhängig av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Min Stora Dag samarbetar med sjukhus över hela Sverige. H.K.H. Prinsessan Madeleine är organisationens beskyddare. Organisationen, grundades år 2000. Läs mer på www.minstoradag.org

  • Dela

 

Delta i Citadelloppet

Citadelloppet går inne på citadellområdet, och genom koloniområdet. Loppet kommer att bli ett årligen återkommande motionslopp för alla åldrar.  2018 kommer loppet att arrangeras under och i samarbete med Landskronakarnevalen.

Nummerlappsutdelning:
Tid och plats är ej bestämt vid detta tillfälle.

Start och mål sker inne på Citadellområdet.

Starttider preliminärt:
Lilla Citadellknatet kl. 17.30
Stora Citadellknatet kl. 17.40
5 km Citadelloppet kl. 18.00
10 km Energiloppet (Citadelloppet) kl. 18.10

Vätskekontroll sker i direkt anslutning till start/målområdet och längs banan ” vid ”Selma-statyn”. Priser till Topp-tre i alla lopp, både dam/herr (flickor/pojkar) + barnvagnsklass (5 km).

Resultat kommer att publiceras på Citadelloppets hemsida efter tävlingen.

Läs mer om Citadelloppet och anmäl dig på www.citadelloppet.se

  • Dela

X